Tyger för rosälskare

 

Det är något speciellt med rosor. Det är en blomma som är omgärdad av stor mystik. Vi har den i trädgården, vi sätter den i vas och den är med på alla livets högtidsdagar. Dessutom avbildar vi den på papper och på tyger för att hänga den som tavla på väggen eller klä om soffan. Här tipsar vi om ett gäng underbara tyger med vackra rosor till både klädsömnad och inredning. Alla kan du hitta på rosahuset.com.

Dalaros

Dalaros är ett helt nytt mönster som är handritat av Mialotta Arvidsson-Mars, exklusivt för rosahuset.com. Mönstret har en komposition av röda rosor i kombination med söta blåa blommor och är helt underbart. Det går att få med både svart och vit botten och i både bomullstyg och trikå. Bomullstyget passar till allt från kuddar och gardiner till snygga tygkassar och trikån är utmärkt för mjuka kläder till både vuxen och barn. Dessa tyger måste ses!

Mildred

Mildred är ytterligare en nyhet med underbara digitaltryckta rosor i rosa, röda och lila toner på en svart botten. Tyget är av mjuk trikå och passar utmärkt till linnen, toppar, leggings och barnkläder som boddys och sparkdräkter. Söker du efter tyger till klädsömnad är detta en favorit.

Mary

Mary är ytterligare ett rostyg av trikå med klassiska rosor på mörkblå botten. Tyget är Oeko-Tex sertifierat vilket innebär att det är noga kontrollerat och fri från gifter som kan skada människan. Kanske blir det en ny klänning eller en snygg topp av fina Mary.

Rosemarie

Rosmarie är ett möbeltyg med vackra rosa och beige rosor på en grund av svart eller offwhite. Tyget är en kraftig blandning av bomull, polyester och akryl och det har en bredd på 140 cm. Det passar till allt från dynor och kuddar till soffor och husvagnsinredning. Möjligheten är stor att detta blir en riktig favorit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *